luni, 27 iunie 2011

Sotii vs amante (ghid practic)

Iaca nu am mai scris de mult si ma mananca in palma.. tot mai des citesc bloguri sau aud in jurul meu afirmatii de genul: oare ma insala? unde sta atata noaptea? de ce nu vede ca il iubesc? amantele astea proaste le-as impusca.. si nu gasesc raspunsuri decat in felul urmator: da.. la amanta.. pentru ca nu ajunge... te inseli, daca este una este chiar foarte desteapta..
Si m-am gandit sa impart putin din vasta mea intelepciune.. (ton de gluma sper ca va dati seama).. totul tine de observare, de cat mai mult timp petrecut in preajma barbatilor, de inteles putin cum stau cu hamsterul..
Deci dragele mele avem de-a face cu 3 situatii:
1 Pentru ca si tu l-ai inselat
2 Pentru ca e un porc ca toti barbatii, cu mentiunea ca porcii sunt niste dulcei si niste simpatici :D
3 Pentru ca amanta e mai smechera
Sa dezvoltam subiectul 3.. de ce este amanta mai desteapta? practic, ea stie ca, un barbat insurat nu trebuie sacait sub nici o forma.. acest aspect se aplica si in cazul in care nu sunteti in postura de amanta ci in postura de sotie. v-ati pierdut? da stiu e foarte fain sa sacai, e chiar o rutina, dar uneori trebuie sa mai facem si compromisuri. si acum un studiu de caz:
Gigel vine acasa de la servici, obosit si jegos, isi tranteste geanta pe undeva pe sub masa, cere de mancare si uita sa ia paine. Florica, enervata, ii face morala.. ea a facut curat azi, km in bucatarie si la magazin, plus ca are si ea servici si doar nu sta degeaba si acolo sunt multe treburi pe care le face, desi seful ei niciodata nu vede cat munceste pentru ca, nu-i asa, este un porc! ca Gigel!
Gigel se retrage in dus, asta ii mai lipseste, dupa ce a zbierat si s-a zbierat la el, sa mai vina si tzatza cu gurita ca, vai, a uitat de paine. Curat si improspatat trimite un iesemes Mirunei, care macar tace si asculta. Aaaaah Miruna, ce frumoasa e cand tace, sau spune o gluma, sau macar zambeste.
Concluzie: Amanta este obligatorie pentru evitarea divortului.
Acest scenariu, pe care il putem vedea si la stiri desi cu un sfarsit ce implica un topor, sau de ce nu, ca e la moda, o valiza pe fundul Dambovitei, poate avea un happy end.. Cum??? ar intreba Florica.. simplu:
Gigel vine acasa jegos si cere ca porcu de mancare. Florica apare din bucatarie, zambeste (esential show some grillz women!) si ii spune: buna iubitule! (porcule, magarule!) of iar ai avut o zi grea? stiu si la mine a tipat seful, lasa ca maine le infundam baia personala cu contractele de la furnizori..
Gigel insista cu mancarea. Florica spune: bine iubitule, hai ca scot farfuriile.. aaa nu ai vrea o baita? ma duc sa iti pregatesc o cada, hai vino pe scaun. Florica da drumul la cada si isi gaseste de treaba cu scamele de pe mocheta din baie, timp in care Gigel, turbat de foame, isi pune d'ale gurii in farfurie. Florica iese la fix din baie si mananca impreuna cu sotul ei.. desi nu a pus ea masa, el nici nu si-a dat seama deoarece deja povestea a inceput. Florica asculta, isi face o lista de cumparaturi pentru ziua de maine in cap, isi aminteste ca trebuie neaparat sa isi ia o oja mov pentru ca se poarta, face un calcul si concluzioneaza ca ii mai ajung banii si de niscaiva 'make up', maruntisuri, blinguri ceva de la meli melo. Gigel ofteaza si Florica il saruta si ii propune un patut cald dupa baita, ceva privit la tv si.. cine stie :)))))
Miruna sta acasa.. pe intuneric..
Astfel, putem evita o cearta si o ocazie de a-i da Mirunei motiv de aprins lumina.
De altfel, acest caz expune un singur aspect.. unele sotii nu isi lasa barbatii sa plece in delegatii, la bauta cu baietii, in excursii cu baietii, la servici (afterhours), la magazinul din colt unde vinde o blonda, etc etc etc. Toate aceste interdictii fac ca barbatii sa gaseasca amante destepte prin delegatii, la baute, in excursii, pe la servici, la magazinul din colt unde vine o blonda.. buna.. etc etc.. pentru ca, nu-i asa dragii mei, cu cat ridica mai mult spranceana cu atat va ambitionati sa va faceti placerea mai rau >:) si.. va dau dreptate.. blonda aia chiar e buna.
Asa ca, dragele mele, fiti destepte, fiti smechere, incercati sa intelegeti ca nu sunteti victime, nu va insala barbatii din cauza ca sunt porci (mereu) ci din simpla voastra vina.
Acuma, dragele mele amante.. proaste.. daca va inchipuiti ca va iubeste.. de vreo 3, 4 ani.. sunteti mai fraiere ca sotiile pe care le insala.. luati-va o vacanta si constientizati ca unicul vostru rol, in cazul in care nu rupe contractu', este acela de a tace si a.. face ;)
Publicat de Danny la 13:07

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu